Her har vi samlet våre favorittprodukter for et hår som er flatt, livløst og blir fort fett.

Noen av produktene er ment for å gjøre håret luftig og lett, mens andre for å rense hodebunnen.
Her ligger ikke produkter som gir hold og volum i form av styling, dette er produkter som er grunnleggende for at et hår som lett blir flatt, også kan bli luftig og godt rustet for en styling med fokus på volum.

 


I mange tilfeller vil produkter som er lette og absorberer fett, hjelpe på hodebunnen uten at den trenger produkter rettet mot hodebunnsproblemer.

For å unngå at håret blir fort fett er det en fordel å føhne håret tørt slik at du får hårstråene ut fra hodebunnen, og ta i en lett og absorberende tørrshampo allerede i tørt og nyvasket hår. Da vil denne hjelpe med å absordere talg som dannes.
Fett fra hender ved å ta mye i håret vil påvirke, oppsatt hår vil også gjøre at talg fra hodebunnen lettere kommer i håret og det blir flatt og fett.
Rens og vask hårbørsten din ofte, rens den fri for hår ved hver hårvask og vask den med feks shampo jevnlig.

Hyppig hårvask vil føre til at hodebunnen produserer mer talg, prøv å unngå å vaske håret oftere enn hver 2.-3.dag.

Vær forsiktig når du påfører balsam, kur og leavein produkter. Har du et hår som blir fort fett og tungt, påfør kun disse i håret som henger fritt fra ørene og ned, unngå hodebunnen.

 

Tips! Føhn alltid håret tørt med hodet opp-ned for å få et luftigst resultat hvor den nyvaskede følelsen varer lengre. Lufttørk gjerne litt først for å skåne håret for noe av varmen, bruk alltid varmebeskyttende.