Her har vi samlet våre favorittprodukter for et hår som er lysnet med kjemi, er skadet og trenger gjenoppbyggende produkter.


For et hår med disse behovene er det ofte lurt å legge til ett leave-in produkt med fuktighet i kombinasjon med gjenoppbyggende produkter for å unngå at håret blir tørt og sprøtt.

Håret er ekstra skjørt når det er vått, da er det mer elastisk. Bruk god tid på å gre ut floker og får å unngå en opphopning av floker i lendgene, start nederst i tuppene og jobb deg oppover i håret.
Klem ut vannet med et håndkle, unngå å skape friksjon ved å gni hånkle frem og tilbake med håret i mellom. Evt pakk håret inn i et håndkle i noen minutter for å trekke ut vannet på en veldig skånsom måte.
Ta i pleiende leave-in produkter etter at du har fått ut overflødig vann i håret, slik at produktene kan trenge godt inn i håret.

Bruk alltid varmebeskyttende ved bruk av varmeverktøyer spesielt om håret er slitt, skadet og porøst. Unngå også unødvendig bruk av varme. Kort ned bruk av varme fra føhing ved å la håret lufttørke 80-90% før du føhner det tørt helt på slutten, om du ønsker volum og effekten du får av føhning.

K18 er et must have, spesielt til et kjemisk behandlet hår!
Denne nyheten er ikke bare en midlertidig løsning, men er det første merket som er klinisk bevist å reparere skadet hår permanent, forårsaket av kjemiske behandlinger og varmeverktøy. Etter 10 år med forskning har de patentert K18Peptide som gjør det mulig å reversere og reparere skadet hår tilbake til sin ungdommelige tilstand.