Her har vi samlet våre favorittprodukter som gir optimalt hold for styling og volum.


Kombiner produkter i fuktig hår som gir volum ved føhning, med avsluttende produkter i tørt hår som er ment for å øke holdbarheten på stylingen du har gjort.
Føhn inn en volumspray i røttene og en teksturspray med varmebeskyttelse i lengdene for å allerede begynne å skape hold og støtte i håret.

Tips! Føhn alltid håret tørt med hodet opp-ned for å få et luftigst resultat hvor den nyvaskede følelsen varer lengre. Lufttørk gjerne litt først for å skåne håret for noe av varmen, bruk alltid varmebeskyttende.
Føhn håret gjerne noen timer, eller dagen før, du skal gjøre en stuling. Da sørger du for at all fuktighet er ute av håret og stylingen din vil holde bedre.

Før bruk av varmeverktøy, bruk et varmebeskyttende produkt som du sprayer jevnt igjennom hele håret, gre igjennom for optimal fordeling av produktet.
Avkjøl håret 100% etter bruk av varmeverktøy, og avslutt med en hårspray før du grer eller tar i håret. La det låse seg i formen du har laget, ved å la det avkjøle seg, da vil stylingen holde MYE lengre!
Bruk Plant & Mineral Refresh i nyvasket hår, denne vil absorbere fett fra hodebunnen og holde på den nyvaskede følelsen, også dagen etter